Salmuria

Vorige Artikel 4 van 4
€ 19,50 (inclusief 9% btw)

Salmuria

Umami wordt beschouwd als de vijfde smaak, het vijfde element van de keuken. Het is een Japans woord dat "aangename smaak" betekent. We hebben het Salmuria genoemd: Umami in vloeibare toestand. Het heeft de kleur van amber en is een natuurlijke smaakversterker die we verkrijgen door de bereiding van zouten.

Deze amberkleurige vloeistof versterkt de smaken en voegt nieuwe nuances toe. Het wordt zeer gewaardeerd in de haute cuisine, waar het op verschillende manieren wordt gebruikt om sommige producten te genezen, te verzachten, te marineren of zelfs de textuur te veranderen. Het is een onverdunde vissaus, in Italië ook wel colatura genoemd.

De salmuria van El Capricho heeft een traceerbaarheid en herkomst die niet in andere vissauzen voorkomt. Het wordt alleen gemaakt van Cantabrische ansjovis en zeezout - prachtig geconcentreerd door het 12-18 maanden durende uithardingsproces.


Flesje 100 ml /3.5oz

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten Gezouten ansjovis extract ANCHOVIES (Engraulis encrasicolus) en zout

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 171kJ/40kcal
Vetten 0,40g
waarvan verzadigd 0,20g
Koolhydraten 1,1g
waarvan suikers < 0,5g
Eiwitten 8,09g
Zout 22,3g
Product of Spain

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Mijn account

© 2013 - 2021 Kaviaarshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel